LogiRobot™ - Autonominen mobiilirobotti teollisuuden tarpeisiin

LogiRobot™ on teollisuuden sisälogistiikan kuljetuksiin kehitetty autonominen mobiilirobotti. Autonominen eli itsenäinen robotti LogiRobot™ voi kuljettaa tavaroita joko sen päälle lastattuna tai robotin vetämässä peräkärryssä. LogiRobot™ jaksaa loputtomasti huolehtia esim. komponenttien, tuotteiden, säkkien ja kuormalavojen kuljettamisesta.


LogiRobot™ hoitaa tylsät ja toistuvat kuljetustehtävät, jolloin ihmiset voivat keskittyä tuottaviin, mielenkiintoisiin ja luoviin tehtäviin.


Miten LogiRobot™ -mobiilirobotti toimii?

Opetamme autonomiselle LogiRobot™ -robotille sen kulkemat reitit, jonka jälkeen päivittäinen käyttö asiakkaalla on todella helppoa: lastaa robotti, valitse haluamasi reitti ja lähetä robotti matkaan.

Autonominen robotti on vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja se osaa väistää reitillä olevat esteet tai se pysähtyy, ellei se pääse ohittamaan estettä turvallisesti.

LogiRobot™ -robottiin on asennettu mm. laserskanneri ja ultraäänianturit, joiden avulla se havainnoi ympäristöään ja toimii annettujen ohjeiden mukaan.

LogiRobot™ -mobiilirobotin asiakasryhmät ja käyttökohteet

LogiRobot™ -mobiilirobotin käyttömahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.


Teollisuuden sisälogistiikka

Autonominen LogiRobot™ -mobiilirobotti on kehitetty tehostamaan teollisuuden sisälogistiikkaa. Robotti kantaa selässään 200kg ja vetää peräkärryä, johon voi laittaa taakkaa 2500kg.

Tekonurmikenttien hoito

Greenie-mobiilirobotti hoitaa tekonurmikenttiä pitäen yllä kenttien korkeaa laatua ja pidentäen niiden elinkaarta. Saltex Oy / Unisport Group hoitaa tämän asiakassegmentin jälleenmyyntiä.

Autonominen mobiilialusta

LogiRobot™ -mobiilirobottia on mahdollista käyttää autonomisena mobiilialustana monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakas voi tällöin integroida robottiin monenlaista teknologiaa, esimerkiksi skannereita ja valvontakameroita.

Ulkoalueiden hoito

AntRobot™ -tuotelinjan sovelluskohteita ovat esim. ratsastusalustojen kunnossapito sekä maatalouden ja viherrakentamisen kuljetustehtävät.


Miten LogiRobot™ voisi parantaa sinun yrityksesi kannattavuutta?

Robotin avulla materiaalinhallinnan kustannukset alenevat, koska robottien avulla voidaan hoitaa teollisuuden kuljetustehtäviä tehokkaasti ja taloudellisesti.

Robotit vapauttavat työntekijöiltä aikaa tuottavampiin, mielekkäämpiin ja luovuutta vaativiin töihin. Työntekijöiden ei enää tarvitse tehdä yksitoikkoisia ja toistuvia kuljetustehtäviä.

Autamme asiakkaitamme optimoimaan sisä- ja pihalogistiikan tavaravirrat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. LogiRobot™ tuo selkeitä hyötyjä sisälogistiikan hallintaan.

Miten LogiRobot™ erottautuu kilpailijoistaan?

LogiRobot™ erottautuu ulkokäyttömahdollisuudella (sisäkäytön lisäksi), taakankantokyvyllä, lujalla rakenteella sekä kyvyllä liikkua myös epätasaisilla alustoilla. LogiRobotit ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

6 hyvää syytä valita LogiRobot™

» Merkittävät kustannussäästöt

Kuljetustehtävien automatisointi tuo kustannussäästöjä henkilöstökuluihin. Robotin hinta ja ylläpitokustannukset ovat kilpailukykyiset muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

» Helppokäyttöisyys

Robotin päivittäinen käyttö on helppoa. Robotin reittejä pystyy lisäämään ja muokkaamaan joustavasti.

» Turvallisuus

LogiRobot™ täyttää teollisuuden turvallisuusvaatimukset. Anturit valvovat robotin ympäristöä, ja se pysähtyy hyvissä ajoin välttäen törmäykset. Käyttäjille annamme turvallisuuskoulutuksen.

» Asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme teknistä tukea etäyhteyksillä ja tarvittaessa käymme paikan päällä opastamassa käyttökoulutuksen jälkeenkin.

» Korkea käyttöaste

LogiRobot™:n käyttöaika on 5-8h ja välilatauksilla käyttöaikaa voi pidentää. Sähkökäyttöinen robotti on kestävä, huoleton ja käytännössä lähes huoltovapaa.

» Ympäristöystävällisyys

LogiRobot™ on akkukäyttöinen, joten se on hiljainen ja päästötön. Näin ollen LogiRobot™ on miellyttävä työkaveri sisätiloissakin.